Hasznos információk és cikkekMilyen porzsákot vegyek?

A porzsákok anyagát illetően egyhangúan a mikroszűrős porzsákokat ajánljuk.A mikroszűrős porzsáknak hosszabb az élettartama illetve kapacitása mint a papír porzsáknak. Nem szakad ki, nem durran ki, így tovább tudod használni.
Az általunk értékesített mikroszűrős porzsákok kiváló szűrőképességgel rendelkeznek, ár-érték arányban a legjobb döntés.

És mi a helyzet a textil, üríthető porzsákokkal?

Népszerűbb porszívó modellekhez tudunk adni textil, más néven vászon porzsákot, de ezek használatát ajánljuk a legkevésbé.
Elsőre gazdaságosnak tűnhet, hogy nem kell minden csomag porzsák után újat vásárolni, ami igaz is, de ne legyünk naívak.
A textil porzsák anyaga minden ürítési/telítési ciklus során gyengül, gyakori hőhatás útján pedig a szűrőképessége is drasztikusan csökken.
Átlagosan 10-12 ürítési ciklus után a textil porzsákok elveszítik szűrőképességüket.Részletesebben a porzsákokról itt írtunk:Porzsák kisokos

Nem tudom milyen típusú porzsák kell a porszívómba, hol kérhetek segítséget?

A legegyszerűbb módja a megfelelő porzsák megtalálására, ha használod a Porzsák és Szűrő kereső modult, amit minden oldalunk tetején elhelyeztünk a menüpontok alatt.A találati listában minden olyan terméket látni fogsz, ami a keresett porszívóhoz megfelel.
Ha elakadnál esetleg, vagy bizonytalan vagy, hívd Flóriánt, a porszívó szakértőt az alábbi telefonszámon: 06/20-999-83-66
Emailben és Facebook Oldalunkról is rendelkezésedre állunk,fotózd le és küldd el a porszívó adattábláját amit legtöbb esetben a porszívó alján találsz.


Porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót vásároljak?

Mi a porzsákos porszívókra szavazunk. Ezt pusztán tapasztalatból ajánljuk. Egy porzsákos kivitel esetében a porzsák a az egyik legfontosabb szűrője a porszívónak, amit akarva-akaratlanul is kicserélünk, ha megtelik, ezzel biztosítva a megfelelő működést és higiéniát.
Fontos hozzátenni, hogy egy porzsákos porszívóhoz évtizedekkel később is találni fogunk porzsákot,(lásd:még egy 50 éves Rakéta porszívóhoz is) amíg egy porzsák nélküli porszívó esetében - jellemzően néhány év után- a legfontosabb szűrőket már nem tudja biztosítani a gyártó.Ebben az esetben érdemes felkészülni és már a vásárlás pillanatában gondoskodni néhány szett szűrő beszerzéséről.

Van jelentősége annak, hogy milyen porzsákot adnak az újonnan vásárolt porszívóhoz?

Ha porzsákos porszívót választunk, nézzük meg, hogy milyen porzsákot ad hozzá a gyártó.Amennyben papír, az nem a legjobb minőségről árulkodik, ha mikroszűrős porzsákot adnak a porszívóhoz. azt nyugodtan megvehetjük.Tapasztalat. Gondoljunk bele, ha már a porszívó gyártója is "spórol" a készülékhez adott porzsákon, akkor milyen anyagokat használhat a porszívó többi részében?

További tanácsokért egy korábbi cikkünket ajáljuk: Milyen porszívót válasszak?


Sok terméket találok a listában, hogyan döntsek?


Tudatosan. A legolcsóbb, nem akciós termékeink valamivel gyengébb minőséget képviselnek a többi termékhez képest.A legdrágábbak a gyári porzsákok és alkatrészek, igaz, mellényúlni nem tudunk vele.Nézzük meg mi az aktuális akciós termék, azzal biztosan jól döntünk.Ár-érték arányban a legjobban valahol a kettő között tudunk neked ajánlani, megkímélve a pénztárcádat és a csalódást is elkerülve.Minden mikroszűrős porzsákunk 5 rétegű kiváló szűrőképességű anyagból készül, kivétel ahol azt látod, hogy 3 rétegű, gazdaságos kivitel(ezt a papír porzsák helyett szoktuk adni.)

Hogyan használjam a porzsák és szűrő keresőt?

A porzsák és szűrő kereső modult nagyon egyszerű használni.Első lépésként válaszd ki a porszívó márkáját, ha ez megvan, akkor a porszívó típusszámát is a második pontban.Kattints a keresés gombra és kilistázzuk az összes elérhető terméket a kiválasztott porszívó modellhez.A listában garantáltan méretpontos és jó minőségű termékeket fogsz találni.A lista első helyein az aktuális akciós termékeket mutatjuk, ezzel is segítve a választást.

Otthonunkban számos kialakuló allergiás és asztmás tünet jelentős részét a háziporatka jelenléte okozza. Sokan úgy gondolják, hogy a tünetek kiváltó oka a köznyelvben ismert házipor ami időnként láthatóan megjelenik a lakás padlóján, bútorjain egy kis takarítással eltávolíthatók vagy teljesen megszüntethetőek.Hogy is van ez pontosan?
Kattints a tovább gombra a cikk folytatásához!

Miért ne ürítsük ki az eldobható porzsákot?

Az alábbi cikkekben részletesen bemutatjuk, hogy milyen hatásai lehetnek környezetünkre, a porszívónkra és a pénztárcánkra amennyiben ürítgetéssel próbálunk "csalni" az eldobható porzsákok esetében.

A manapság forgalomban lévő porszívók jelentős része használja a porzsákos porgyűjtési technikát, ami jelenleg is a legnépszerűbbek közé tartozik. Miért van ez? Miért léteznek még porzsákos porszívók? Miért jó ez nekem?

Ezekre a kérdésekre igyekszünk sokéves szervíztapasztalat mellett választ adni.

Minden amit tudni érdemes a HEPA szűrőről. Első rész

Manapság egyre gyakrabban hallani ezt a kifejezést ami a legtöbb ember számára még nem tisztázott, hogy mi célt is szolgál valójában és milyen különbségek lehetnek közöttük.

Ez cikk segít megértetni, hogy a háztartásban alkalmazott szerepe miben segít nekünk és hogyan teheti egészségesebbé környezetünket

2020.08.18 21:52
porzsakod.hu
porzsakod.hu
Porzsák kisokos

Hogyan válasszuk ki a megfelelő porzsákot?

Napjainkban elérhető porzsákok között a legnagyobb különbség a porzsák felépítésében és anyagában tapasztalható.Mit jelent ez? KATTINTS A TOVÁBB GOMBRA 

2020.11.28 07:41
porzsakod.hu
porzsakod.hu
2020.11.23 20:35
porzsakod.hu
porzsakod.hu
Milyen porszívót válasszunk?

A boltok kínálataiban rengeteg típussal és modellel találkozhatunk, ez a cikk segíthet megtalálni a megfelelő készüléket, amire valóban szükségünk van. Kattints a Tovább gombra, ha kíváncsi vagy !

olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.