Távoltartható-e porszívózással a vírus?

Távoltartható-e porszívózással a vírus?

Koronavírus

Tudni kell, hogy a vírus részecskéi nagyon kis méretűek. Ezeknek kiszűréséhez speciális anyagból készült maszkok szükségesek, hasonlóan a poszívókban használatos mikroszűrős porzsákokhoz és szűrőkhöz.

Porszívózás során a felszívott anyag (por és egyéb részecskék) kapcsolatot építhetnek a vírus részecskéivel, azon megtapadnak és ezt követően a porszívóba jutva csökkenthető a vírus jelenléte a levegőben. Az első szűrési fázist alapvetően a porzsák végzi amit pedig a porzsák nem képes megszűrni, arról a HEPA szűrő gondoskodik. Ezeknek a kombinációjával jó eséllyel lecsökkenthetjük a vírusrészecskék levegőbe jutását így eleget téve a zárt helyekben való terjedésnek.

Mindenkinek azt ajánljuk, hogy amint lehetősége adódik egy kicsit jobban figyeljen a higiéniára az erre megfelelő tisztítószerek alkalmazásával és minimalizálja a vírusok terjedését otthonában is.

olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.